Heroepingsbeleid

Levertijd
Omdat de sieraden voor u op maat met de hand gemaakt worden staat er een levertijd van 2 tot 3 weken.

Verzending
Het maakt niet uit waar u bent, wij verzenden uw bestelling naar het gewenste adres. Verzendkosten komen op rekening van de klant;
Binnen Nederland €8,00
Binnen Europa €15,00
Buiten Europa €30,00

Retourneren
Als u niet tevreden bent kunt u uw sieraad binnen 30 dagen na ontvangst terug sturen. Na 30 dagen zijn alle verkopen definitief. Omdat wij gepersonaliseerde met de hand gemaakte sieraden maken zal er bij het retourneren van het product een standaard van 30% van de verkoopprijs worden berekend ter vergoeding van de gemaakte arbeidskosten. Neem voor u een artikel terug stuurt contact met ons op. De klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten bij het retourneren van een artikel. Wij adviseren dat je het pakketje bij retourneren verzekert, wij zijn niet verantwoordelijk voor artikelen die kwijtraken bij de post.

Ruilen
Artikelen kunnen niet geruild worden. U kunt uw product terug sturen tot 30 dagen na ontvangst. Het betaalde bedrag zal aan u terug worden betaald, minus de 30% productiekosten.

Verpakking
Wees voorzichtig met al het verpakkingsmateriaal waarin uw bestelling verzonden is. Houd het buiten bereik van kinderen en dieren, om verstikkingsgevaar te vermijden. Houd het ook uit de buurt van vuur, de verpakking kan brandbaar zijn. Dutchess Jewellery kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele schade of ongevallen veroorzaakt door de verpakkingen en/of eventuele cadeau's.

Belastingen en heffingen
Internationale zendingen kunnen worden onderworpen aan belastingen en douaneheffingen, die geheven kunnen worden zodra uw zending het land van bestemming bereikt. Deze zijn de verantwoordelijkheid van de ontvanger.